Židov

BRO) 7,

>Z I D O V. (HAj'HUDn

STRANA 11.

ad-aP^ o o o >; o o o PAFIER AGIGARETTES PAZI i DOBRO ČITAJ ! ! ! Tko želi sačuvati svoje zdravlje neka puš samo cigaretni papir „GOLUB" jer je _Golub" najbolji papir sadašnjosti i jedini domaći proizvod. Proizvod je „Prve hrv. tvornice cigaretnog papira" Zagreb, koja tvornica zaposluje redovito 200 domaćih radnika. Dobije se u svakoj trafici.

m Banka za trgovinu, obrt i industriju dioničarsko društvo Jclsčićeu trg 4. - ZAGRErB - Je!ačićsy trg * Dionička glavnica K 5,000.000 Pričuve K 2,000.001 PRIMA štedne uloške na Knjižice i u tekućem računu do daljnjega sa * 4 0 1 0 čistih KUPUJE I PRODAJE vrijednosne papire, srećke svake vrsti devize, strani zlatni i srebrni novac. PROVADJA BURZOVNE NALOGE. FINANSIRA - industrijalna i trg. poduzeća. ESKONTIRA mjenice, doznačnice, čekove, odreske i žrijebane vrijednosne papire, daje predujmove na vrijednosne papire, kao dionice, rente, srećke i t. d. nadalje na otvorene knjižne tražbine uz povoljne uvjete, Prodaje promese za sva vučenja, izdaje kreditna pisma i čekove na sva tu- i inozemna mjesta, osigurava srećke proti gubitku na tečaju. EZ

'**:**• BOJ jE sve vrsti, za hojadisanje platnene i pamučne robe dobivaju se nepatvorene na veliko i na malo samo u bojadisaonici Viiima BI Grunwalda u Koprivnici. ||l| Razašiljem samo po vlastitoj bojadisaonici iskušane boje. Cijena po omotu K 2.

i 81 Celtstlliie otpitKe (krpe sviju vrsti) ije i plaća aiolje cijene idoli Krau slii'i ■ (od povjerenstva za tekstilne otpatke ovlašten veletržac krpatni). g. ihi 3 ek

ALEM ; ]<■ Orijentalni prašak za zube, njegova • je sastavina takova, da čini ono što ; je znbfma podesno. Daje svježi dah ; iz ustiju zapriječuje krvarenje zubiju J štiti zube od bo!i._ Zaprečuje da zubi ; postanu šuplji. Čini zube bijele i I zdrave. Od velike je dcsinfekcione ; snage, te vas štiti od bolesti. A što ! je najvažnije, neugodan dah iz ustiju odmah odstranjuje i tako omogući • svakom da ima lijepe bijele i zdrave 5 zube te miomiris u ustima. Cijena originalne kutije K 150. ; Glavno sKladišto Noliilior Orogeria Zagreb j Ilica 34- :