Filatelista

15

Трошкови ућешћа у такмичарским класама износе 25 америчких долара по раму (предвиђено је 3-5 рама по колекцији). Омладинска класа је ослобођена плаћања таксе. За обавештења у вези са изложбом ISRAEL 98 потребно је обратити се Савезу филателиста Југославије.

Посебна правила (КЕХ) на светској филателистичкој изложби ISRAMIL 98

1. Организација, место и датум

11 Љ5гае] 98 биће део прославе 50-годишњице независности државе Израел и подсећање на марке РПеаг ту; прве марке емитоване од стране нове јеврејске државе.

12 |5гае] 98 је светска филателистичка изложба коју организује Израелска филателистичка федерација у тесној сарадњи са израелском поштанском управом и њеном поштанском службом.

1.3 Israel 98 одржа ће се у Тел Авиву у Сајамском п Конгресном центру у Изложбеном парку Тел Авива.

1.4 Т5гае! 98 одржаће се од 13. до 21. маја 1995. године.

2. Спонзорство и покровитељство 2.1 Г5гае] 98 биће организована према следећим правилима: – Статута НР, - општим правилима Е[Р за изложбе (ОКЕХ), - општим правилима FIP за оцењивање учесника на такмичењу на изложби ЕТР (ОКЕУ), - општим правилима ЕЈР за оцењивање учесника на такмичењу на изложби (ЗЕКМ) - допунска правила која се односе на филателистичку литературу и омладинску класу на изложбама БЈР, - упуства за рсакузацух5 "Мофила салона" на изложбама НЈР. - посебна правила (КЕХ) на изложби Израел 98. 3 Правила 3.1 Israci 98 биће организован према следећим правилима: Статута НГР Општим правилима БЈР за изложбе Општим правилима ЕГР за оценјиванје учесника на такмиченју на изложби FIP (GREV) - Специјална правила РГР за оценјиванје учесника на такмиченју на изложби (БКЕМ) - Допунска правила која се односе на филателистичку литературу и омладинску класу на изложбама ЕЈР - Упуства за реализацију "Мофила салона" на изложбама РТР | - Посебна правила (ТЖЕХ) на изложби 15КАЕГ. 98. . 4. Излагачи

'

4.1 Ha изложби ће моћи да учествују сви колекционари, чланови удружња учлањених у Савезе који су чланови Е!Р.

4.2 Збирке у такмичарској класи, са изузетком у класи "Мофила" потребно је да су освојиле најмање вермеј медаљу, збирке класе филателистичке литературе и омладинске класе сребрну медаљу на националној изложби, или ако у земљи није