Srpski tehnički list

ОБЈАВЕ

На основу свога решења од 2. фебруара 1912. г. ОБр. 33 а према чл. 89 закона о државном рачуноводству окружни одбор округа врањског држаће у својој канцеларији оферталну лицитацију на дан 29 двадесет деветог марта 1912 год. од 8—192 часова пре подне за израду навоза код моста преко Мораве на окр. путу између Лесковца и Власотинца.

Предричунска је сума за ову израду 16980,51 динара. |

Кауција у 1,700 динара полаже се пре почетка лицитације у готовом новцу, или у државним или државом гарантованим хастијама од вредности.

Услови за израду овога посла могу се видети сваког дана у канцела-

ријско време у грађевинском одељку окружног одбора округа врањског.

На лицитацију пустиће се само она лица која буду према чл. 87 закона о државном рачуноводству подобна, | На офертима назначити тачно да је оферт за израду овога госла. Накнадне понуде неће се узимати у оцену.

Из канцеларије окр. одбора округа врањског 3 фебруара 1912 год. Бр.

: 446 у Врању.

ЗЕНОН ЕН Невена ево ГРАЂЕВИНОСНИ ИНЊНЕЊЕР

Тражи место у Србији. Свршио је ческу технику у Прагу и оба државна испита положио са одличним успехом. Има обилну петогодишњу праксуармирани (ојачани) бетон, канализације инжињерске грађевине, школе, касарне, фабрике и т. д. Стар 29. г. Способан за самостално вођење технички послова и предузећа.

Обратити се на адресу: Мајо. Метебек тезкску шепуг,

у Јах. Нгадс —Сезко

НЕВЕН ОН КИНО НОВИ НК ОК ОН НОО КОНОКОК НОК НЕ ОКА

а РАК |

~

МЕ ККОК К КЕНОК ИОС КИНО

БЕНО НОО ОКО ЖНОК О НОКНОКККНОКНОКНО КИ КИНОКИОЕ ФАБРИКА РИПАЊСОНОГ ЦЕМЕНТА

има на стоваришту одличан

ПОТЛАНД и РОМАН ЦЕМЕНТ

Употреба рипањског цемента за државне грађевине, одобрена је решењем Господина Министра Грађевина од 18 окт. 1910 Бр. 8584. | Фабрика није у картелу.

МОКА НОК НО НОК ОКИОК НОК НОНОК ИЕ НОНООКНОКАООНОКОКИО О

6

уенукаевизн ој зар ИВЕ зИ