Bodljikavo prase

га

Мама ми Је обећала да ме води у биоскоп.. Види ее да је алрил!

Расејани нњиговођа

— Штв )е тб с вама господиме СавиКу? У последње време ужасно ете расејани и грешите у рачуну! ) [аобраћајноЈ полициј

— Чиме можете да докажете да нисте возили ваша кола ве»>ом брзином него што је пролисаио? — Тиме, што еам ишао у посету евојој ташти. жж ГУРМАНУ СЕ НЕ МОЖЕ ПОД8АЛИТИ Кад смо се веК срели, ручаћеш код мене. — Данас нећу, али Ку доћи кроз три дана к теби на ручак. — Зашто крОз три, дана? — Да би ти имао времена да спремиш бољи ручак.

БЕЗОПАСНА БОЛЕСТ — Од чега је умро ваш отац> — Не сећам се тачно, али ми* елим да није било ништа опаено. — Извините, господине шефе, али љубав помути и памет човеку... Ох кад бих смео да се надам да ^у добити руку ваше Керке... — Видите, опет ете погрешили у рачуну.

N

•.јгј;

Појмљиво — Познајете ли она] млади пар? — Да, то еу младенци на свадбеном путовању. — Заиста? Па они ми не изгледају нимало срећни. — Појмљиво је. ВеК су на повратку са свадбеног пута.

Месар и млинар у паклу Састали еу св у паклу месар и млинар. Изнвнађен млинар упита мееара! — Зашто си ти дошао у пакао? Мееар му едговори; — Зато што сам има кантар подешен за малу меру. На то св млинар зачуди, па му реча: — 'А Ја сам имао кантар подешен на велику меру, па сам опет овде. иок УМЕСНО ПИТАЊЕ — Беко, да ли је ђаво много поспан? — А зашто, сиие? — Зато што се каже: ђаво никад не спава! жж О—• Предузимач (зидарима): — Кад год прођем поред вас двојице ви стојите и разговарате! Зидар: — Па ви сте нам забранили да разговарамо, док радимо1 жж ЗНА ОН ЗАШТО — Зашто увек ме^еш евој Иишобран испод стола у ресторану? Бојиш се, ваљда, да га неко нб украде? \ — Не! Бојим се само Да га неко не позна! Да је био на свом месту Вратио се Мане из затвора где је провео неколико година због неке крађе. Кад је дошаО КуКи, затече жену како љуља еинчика од две године. — Жено, забога, чије је то дете? — Моје, одговори жена. — А да еи био добар и да ниеи био у затвору, било би и твоЈе.

Судија| — Да ли је иетина, да сте ви у пијанству назвали тужиоца идиотом и волом? Оптужени: — Не секвм се више, али што га дуже гледам, то ми изгледа вероватније.

ДВОБОЈ ПО ПРАВИДУ

ЖЕНИДБЕНИ ОГЛАСИ

и«

— Јеете ли ви то »симпатична деаоЈка, приЈатспољашиоети«! — Да. — А Ј« сам »мапи трговац, здрав)! ЗНА КОЛИКО ЈЕ И ЗНАО

— Реци ми пријатељу, куда вода ови путеви) — Видиш, бре, Један води десно, а други -ево.

КупуЈем старе ирпе, хартиЈу... Немам ништа. МоЈа жена Је на путу. Молим, Ја купујем и празне флаше. СЛОБОДНИ КАЖЊЕНИЦИ

Посетилац: — Остављате их овде спободне) Зар се не боЈите да коЈи не побегне! — НиЈе нико луд, Ја држим све њихове иуповне књижице!