Jugoslovenski Rotar

ет РЕДА ЕР НА РАИ OE ee a a

до сада урадили за омладину и шта још могу и требају на томе пољу да ураде Брат адмирал Драгутин Прица ће нам гоборити о национализму и интернационализму у ротарстбу. Да ли су здраби национализам и ротареби интернационализам У опречности Поред обе "три теме још осам других тема биће обрађено у четири глабне cekције, Боје ће радити под претседништбима паст-губђернера Еде МарБобића, брата Жиборада Богданобића, брата Стебе Паблобића и брата Др. Ибана Слобара. Али поред обога, учесници оботодишње Вонфе"ренције имаће једно банредно задоћђољстбо, koje тешво да ће сеу сророј будућности још једном понобити. (Обе године, на име, биће нашој Вонференцији присутан и сам претседнић Р. И. лично! Џон Нелсон одиста нам долази и Бада он може из Канаде до Југослабије да пређе толиви пут, да би бидео ротаре из 77 Auctpukra, Rako можемо пропустити ми, из наше рођене земље, а да се не потрудимо до Загреба, да би смо га бидели7 Ако и једна, оба Бонферен ција заслужује, да има један изузетно бисоби проценат фреббенције! А поред ротарске поуве и поред сусрета са претседнивом Нелсоном,

Загребачви ротари — у то не треба сумњати! — постараће се, бабо само то они умеју, да нам бабљење у лепоме Загребу буде што пријатније,. Дарле — сби у Загреб! Изгобора не треба да буде.

Са срдачним ротарсрвим поздрабом, Dr Малан Стојадиновић, гуђернер 77 дистрибта Р. И.

T Y B E Pe £ P © BB А A A P E C A

| Целокуанх Кореспонденцију, Која је упућена гувернер“ Рес Милану Стшојадиновиђх, Као гувернеру, шреба слаши на његову адресу:

Милована Глиширћа улица, 5.

Кореспонденцију пак Која се односи на лисш „Јегословенски Рошар“, или Која се пише Dr Сшојадиновићх не Као гувернеру дисшрикша, већ Као хреднику лисша, треба слаши на његову адресу:

Карађорђева улица, 10.

Канцеларија гувернера пошихуно је одвојена од канцеларије хредника и једно администрашивно особље ради у Канцеларији гувернера, а дрхеог канцеларији уредника, пако су гувернер и уредник једно исшо лице.

Сшога је пошребно слаши Кореспонденцију на горе означене различише адресе, према природи предмеша о Коме се пише.