Jugoslovenski Rotar

5) Ротарске брошуре. Четири ротарске брошуре, о којима је било речи у моме годишњем реферату, већ су у штампи и ја се надам да ћу их ускоро моћи разаслати свима клубовима. Оне ће, сигуран сам, добро доћи да допуне ротарска знања уз она која су браћа већ имала из издатих брошура Београдског клуба у преводу брата Др. Воје Кујунџића. Наш ротарски ветеран не само да је био први пионир ротарства у Југославији већ и први преводилац ротарских брошура на наш језик. И ја му, завршујући период свога гувернерства, са овог места, изјављујем своју дубоку хвалу на његовом ротарском раду и обилној помоћи коју ми је, у вршењу моје деликатне дужности, сваком приликом, нештедице указивао. i

5) Завршна реч. Нисам се надао да ће ова година овако брзо и овако пријатно проминути. VU сада, кад знам за сва задовољства која непосредни додир са браћом пружа, радо признајем да би ми било безгранично жао да нисам имао и ове доживљаје које ми је пружила ова ротарска година.

Сретан што сам изближе упознао многу браћу, ја их молим да ме сачувају у успомени као гувернера који их много воли, високо цени и који их никад не може заборегвити.

Силазећи са привременог подножја части и ауторитета и ступајући понова у редове војника — ротара, ја молим и браћу и сестре да на мене увек као на брата рачунају.

Топло поздравље и братски загрљај свима.

Одани ваш Ст. К. Павловић

Ulica Miloša Velikog