Policija

— 375 —

'жореферент и још један кореферент, кога буду одредили г. г. "чланови Сталног Одбора из Загреба.

!Н. 0 поморском праву.

г. Д-р. Анто Верона, председник Стола Седморице у Затребу, као референт а г. г. Д-р, Лудвиг Бен, директор Трговачке Академије у Љубљани, Д-р. Славко Стојковић, секретар Мин. Иностр. Дела и г. Д-р. Јулијп Моган, доцент универзитета у Загребу као кореференти.

!У. 0 заштити улагача.

г. Д-р. Милан Шкорњ, професор универзитета у Љу"бљани и г. Д-р. Велимир Бајкић, професор универзитета у оставци из Београда као референти, а г. гг. Д-р. Милорад "Недељковић, директор Поштанске Штедионице и г. Д-р. Валдеман Луначек, секретар Обртничке Коморе у Загребу као кореференти.

МУ. 0 колективним уговорима.

г. Д-р. Драг. Јанковић, професор универзитета у Беотраду, као референт а г. г. Д-р. Јоже Бохињец, директор. "Окружног Уреда у Љубљани, Д-р. Иво Политео, адвокат "из Загреба, и Д-р. Живко Топаловић, секретар Међународног Бироа Рада у Женеви, као кореференти.

Даље је одлучено, да се први део Споменице, у коме ће бити реферати и кореферати, оштампа у Загребу и разашље свима учасницима Конгреса благовремено пре Конгреса,

Датум Конгреса још није дефинитивно утврђен, вероватно је да ће Конгрес бити између 8. и 26. септембра ове године.

За све учаснике Конгреса одобрена је повластица у четврт цене за вожњу железницом. Како ће се узимати карте објавиће се доцније.

Предузети су кораци да се по свршетку Конгреса учини излет до Приморја и у том циљу овлашћен је г. Д-р. Иво Политео секретар Конгреса да ступи у везу са колегама из Мостара, Дубровника, Котора и Сплита, као и са пловидзбеним друштвима у Дубровнику и на Сушаку.

4%