Filatelista

Ке пи патшега да асгишјеш рге4 зхђоге, јег, kao što znate, uskoro predstoji izbor move uprave, ali se osećam obaveznim da kažem nekoliko reči o izboru novog predsdmika.

lako je bilo pitanja po kojima su se mišljenja Davora Sokolića i moja razilazila, ipak bih ga predložio za predsednika Saveza za još jedam mandaini period. Obzirom da ga cenim kao čoveka, radmika i aktivistu, te obzirom i na sve kvalitete koje on poseduje, uz veću aktivnu pomoć svih filatelista, te uz izbor mlađeg, poletnog i aktivnog upravnog odbora, Sokolić može uspešno da obavi poslove koji su u budućnosti od ogromnog interesa i važnosti za naš Savez. Zato i vas drugi čitaoci molim da o ovome razmislite i da na našoj skupštimi o tome ozbiljno porazgovaramo. Molio bih vas, takođe, da ozbiljno shvatite da naš savez od svoga osnivanja nije imao ovakve teškoće kakve sada ima (prostorije 1 materijanmo stanje), te da će pred budućim upravnim odborom i prdsednikom Saveza biti zaista odgovorni zadaci.

DUŠAN GLAVONJIĆ

Друже уредниче,

Мада ми је непријатно што Вам ја о овом пишем ипак то чиним не из жеље за неком личном популарношћу већ напросто зато што мислим да ће бити интересентно и за остале читаоце. Наиме ради се о мојој ћеркици те зато мислим да је неуобичајено да ја то пишем. Предлажем уколико се и одлучите да објавите да то учините без потписа.

14