Naša pošta

341

Чланак садржава податке и о ондашњој подели п. т. «станица у Ц. Гори, па завршава:

Овом приликом молим све филателисте, а такође и пријатеље филателије, да ме обавесте о књигама и часописима где се наводе ма какви податци који су у вези са филателијом како би их у наредним бројевима могли забележити. Колико ће бити користи од тога, најбоље ће знати они

којима ће податци требати. Д. Б. СПАЈИЋ

АМКЕРОТЕ:

РОР РЈОКА 1 КОКВТКОМ

Ргу! рш Кад је росео дојадн ц Стои Оогш „Когро“ ргефог%е 1 рори Пјок1 Мијизком!си, да зе ! оп ргећрјан,

— А Чо је ђгасо, 10 „Когђтоу“

— То ви зујећске поџпе, 5,0 зе сод и зијеи дософ, [0 ве одтаћ ргеко „Ког!гоа“ Тејестајзк! Чозјамјја опоте Кој! зе ргећрјан,

Е, 10, Воста пц, песци Кироуан, јег пи пе беба ђој „КогРоу“ од тоје Хепе. Опа зуако јшто за Бипага (оНко поуоз1 допезе, да петаји де и Кис з!ан.

МЕСОМ М. РАМСЕМС

Сви наши дружински листови са органом нашега Удружења на челу донели су прикладне комеморативне чланке у славу нашег Неумрлога Краља, који је и свој живот узидао у темеље Југославије. Одужујући се тако Сени Великога Владара сви ниши редови спонтано исказали су своју велику љубав према Њему и извршили своју тужну патриотску дужност.

КРОЗ КЊИГЕ И ЛИСТОВЕ

НАША СТРУЧНА ШТАМПА

Ро5бћаг, зкгоКкоуш ИЕ рознић патебсепсеу у броју од првог ок"тобра доноси г. Иванчевићев приказ књиге „Међуградски телефонски каблови“ — превод [пр. Душана Поповића, у издању стручне библиотеке коју излаје и уређује г. Шо. Душан Милослављевић, директор пошта и "телеграфа у пензији. Закључак г. Иванчевића сасвим је на своме месту и ми се са њим слажемо да ова „Кпјрса пе тоХе паХа!оз! ђех роебпос роршагпог објабпјепја ројиа опај сиј, Кој; шпаји ! (геђа да Нпаји 12дапја р, 121. 1 гафо БЕрПћотеке“.