Ženski svet

Бр. 8. ЖЕНСКИ СВЕТ 191.

иду оба ту про. 1 бр (рупу (би бр ту пр пи пи (И ту 0 Јелека Ћ, Аоросављевћка

у Новом Саду

те има част известити своје поштоване муштерије, да је свој —___- | паши

ЖЕНСКИ МОДНИ САЛОН и ШКОЛУ

за тео; секо и практично изучавање кројења п шивења женских хаљина. из свога досадањег стана: Лунавека улица бр. 22. од Т, јула о. г. преселила у Ћурчпску улипу бр. 14. 1. епрат, и моди својо поштоване муштерпје да јој и даље поклоне своје поверење.

У исто време част ми је упозорити поштоване родитеље, којп жоле да им женска деца темељно и лако науче и изуче ову велтину теорпеки п практично, да сам у моме салону отворила порманентну школу за шематично и практично изучавање вештине кројења и шивења женских хаљина, те етално примам нове ученице сваког дана. У школи п салону говори се српеки, мађарски п пемачки.

Школарпна умерена, а за успех ученица гарантујем. Јула месеца 1906. у Новом Саду.

18 |

ом

ШТЕДЊА ЈЕДИНСТВЕНИ НОВИТЕТИ.

Дичне Српкиње и Словенке! Јављамо вам да се спрема први вагон вове Југословенске цигуре, — у свима кутијама п папирним завојима умешано је '/; праве |а Перл кафе, тако да при кувању кафе довољно је поло: вину мање цигуре метати. — Југословенска цигура израђена је из чистог бпраног цикоријеког корена, — а по стручној хемијској анализи краљ. Србије испитана, и доказано је да је Југословенска цигура јединетвена која у себи не садржава никакових отровних састојака, п као такова је п најздравија, укуснија од евих других. Зато дичне Српкиње и Словенке „помажите своје“ п снабдевајте ваше домове само Југословенском цигуром Ова цигура може се добити у есвима бољим трговинама.

Удружењу К 25 — од вагона.

тнолва Хо 64 м „Геме“ Аалткдју — 25 М „иљоноо(ју“ фет назнамен

Наручбе за Војводину Генерално заступетво прина КОЛОНИЈАЛЕ ДИМИЋ Госп. ЈОВАН ТОТОВИЋ Београд Нови Сад. пошт. фах 102,

= | о = = о 2 о н = з вл 54 а В 5 Е = о = Ег 5 29 а = = а = с |=У о о К Б 5 ч 2 С] о 5 =